Skip to main content

Вистояли – переможемо!

Саме під таким гаслом Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва організував та провів захід, приурочений річниці визволення Київської області від російських окупантів Збройними силами України.

На захід завітали представники Вишневої міської ради, територіальної оборони, волонтери, мешканці громади.

Від імені міського голови Іллі Дікова до присутніх звернувся його заступник Олексій Поліщук, який повідомив, що з першої хвилини повномасштабного вторгнення все керівництво Вишневої міської громади було на робочому місці.

Територіальна оборона – наймолодший рід військ ЗСУ. До неї увійшли цивільні – лікарі, водії, будівельники, програмісти та представники інших професій Вишневої громади.

«Наша громада надійно захищена, – запевнив капелан тероборони міста Вишневе Валентин Сліпуха, – адже наші оборонці роблять все можливе задля захисту населення».

Слова вдячності волонтерській спільноті «Освітяни» висловила заступник начальника Управління освіти Алла Хомицька.

Сьогодні кожен працює на своєму фронті: освітянському, волонтерському чи на передовій… На жаль, з останнього додому не повернулося 20 мешканців нашої громади.

Хвилиною мовчання і з сльозами на очах присутні вшанували загиблих захисників, Героїв Вишневої міської громади, котрі віддали своє життя за волю і незалежність України.

Зворушливий, емоційно напружений захід доторкнувся до серця кожного, вкотре нагадав усім заради чого ми стоїмо, за що боремося. Слова ведучих, вірші, хореографія, пісні пронизані духом патріотизму і вірою у мирне і щасливе майбутнє.

У всіх одне бажання, одна мета – перемога.

Ми вистояли – переможемо!