Skip to main content

Нарада працівників Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва

28 вересня відбулася нарада працівників Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва за участі представників Управління освіти Вишневої міської ради. З вступним словом до колективу звернулася директорка Центру творчості Тетяна Стаменова. Тетяна Анатоліївна представила гостей – директорку Центру професійного розвитку педагогічних працівників Світлану Сушко та психолога ЦПРПП Олесю Коротинську. У своїй промові пані Світлана акцентувала увагу на умови роботи закладів позашкільної освіти в умовах воєнного стану.

Заступник директора Оксана Донцова проаналізувала роботу Центру творчості за минулий рік та визначила пріоритетні завдання на 2022-2023 навчальний рік. Заступник директора Аліна Мотрич проінформувала працівників щодо атестації в поточному навчальному році. Подякувала колегам за допомогу в організації та проведенні пролонгованих курсів для працівників позашкільної освіти та вчителів загальноосвітніх закладів, які займаються гуртковою роботою, не лише у нашій громаді, а й для колег з Боярської та Софіївської ТГ.

Протягом наради демонструвалися відеоролики про роботу гуртків та студій ВЦТДЮ в умовах довоєнного та воєнного часу. Підбірку відеоробіт презентувала культорганізатор ВЦТДЮ Марина Білецька.

В ході наради Тетяна Анатоліївна нагородила працівників грамотами за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток позашкільної освіти та з нагоди 35-тиріччя закладу. Також були вручені грамоти вихованцям ВЦТДЮ від Управління освіти ВМР за участь у конкурсах, які Центр творчості організовував у громаді.

В свою чергу колектив Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва висловив слова вдячності директору ВЦТДЮ Тетяні Стаменовій за підтримку, розуміння та привітав з Днем працівника освіти.