Skip to main content

Ярмаркували заради перемоги

У суботу у самому серці Вишневого відбувся благодійний ярмарок за участі закладів освіти Вишневої громади. Метою заходу був збір коштів для допомоги вишнівчанам – воїнам ЗСУ.

Творчі і креативні вихованці Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, їх батьки, керівники гуртків та студій закладу забезпечили асортимент продукції. Свіжа випічка, солодощі, десери, фрукти, мило ручної роботи, картини та поробки, прикраси – все це і навіть більше могли придбати відвідувачі ярмарку та задонатити на нашу спільну перемогу.

Керівник гуртка “Шахи” ВЦТДЮ Олег Гуменюк провів сеанс одночасної гри і навіть виставив на продаж книжки зі своєї домашньої бібліотеки, чим також поповнив благодійну скарбничку.

Керівник зразкової студії естрадно-спортивного танцю “Show dance club” Світлана Бартюк організувала лотерею з цінними призами.

Керівник гуртка “Паперокручення” Валентина Черток провела майстер-клас з плетіння патріотичних браслетів.

Вихованці вокальної студії “Щебіт” долучилися до концертної програми та підбадьорювали присутніх виконанням патріотичних пісень.

Серед тих, хто наближає нас до перемоги та донатить на ЗСУ були: заступник міського голови Олексій Поліщук, працівники поліції, органів місцевого самоврядування, директори закладів освіти, діти та дорослі. Відвідувачі активно купували дитячі витвори мистецтва, дехто навіть просто кидав кошти у скриньку. Довіра один до одного та віра у перемогу об’єднали суспільство і ми вкотре переконалися в тому, що спільними зусиллями ми в змозі досягти своєї мети!

Всі зібрані кошти передали для наших захисників.

Дякуємо кожному громадянину за вагому підтримку, за особистий внесок у перемогу! Ми – українці! І ми непереможні! Слава Україні!