Skip to main content

Піклуємося про дітей. Наближаємо перемогу!

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва долучився до святкування Дня захисту дітей, радісної події, яка відбулася у самому серці Вишневого.

Ми завжди надаємо особливу увагу святкуванню цього дня, щоденно плекаючи таланти вихованців гуртків та студій. В нелегкий для країни час, діти отримали чудову нагоду продемонструвати свої вміння і показати чому ж вони навчилися відвідуючи гурток, в укритті чи вдома, навчаючись дистанційно. Центр творчості представив розмаїту виставку дитячих робіт, взяв активну участь у святковому концерті, розгорнув ярмарок та передав адресно зібрані кошти вишнівчанину, воїну ЗСУ. Своїми вокальними навичками вражали присутніх вихованці студії «Сузір’я» і гуртка «Щебіт», хореографічні номери продемонстрували вихованці студії сучасного танцю «AURORA». Діти і батьки з цікавістю оглядали виставку робіт вихованців гуртків «Образотворче мистецтво», «Чарівна петриківка», «Барвисті етюди», «Бісероплетіння», «Паперокручення» та виявляли бажання долучитися до великої творчої родини Центру творчості. Драйвово і феєрично виступив гурток «Театр барабанщиць», наповнивши енергією гостей свята.

На сцені відбувся показовий виступ гуртка «Таеквондо», а на алеї проходив майстер-клас по грі у шахи. Бажаючі мали можливість зробити патріотичний браслет із стрічки разом із керівником гуртка «Паперокручення».

Під час святкової програми випускники центру творчості отримали свідоцтва про закінчення позашкільного навчального закладу. Сподіваємося, що випускники, які обрали творчий шлях, повернуться у заклад у якості керівників гуртків.

Нехай дитячі оченята будуть наповнені радістю, на устах сяє посмішка і здійснюються мрії!

Працюємо задля перемоги і щасливого майбутнього наших дітей!