Skip to main content

Територіальний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд)

Підведено підсумки територіального етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд)

З 1 листопада по 23 листопада 2023 року Управлінням освіти Вишневої міської ради спільно з Вишнівським центром творчості дітей та юнацтва було проведено територіальний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

На конкурс надійшло 8 конкурсних робіт від   учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти  віком від 6 до 17 років.

У своїх нарисах діти ділилися роздумами, враженнями та сподіваннями.

Оцінювало твори компетентне журі до складу якого увійшли: Голова журі – Хомицька Алла  – заступник начальника Управління освіти Вишневої міської ради.

Члени журі:  Гирич Вікторія – голова циклової комісії української мови та літератури, викладач-методист Київського торгівельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ.

Литвин Лариса – заступник директора з навчально-виховної роботи Вишнівського академічного ліцею №2.

Кравчук Лариса  – заступник директора з навчально-виховної роботи Вишнівського міського центру науково-технічної творчості «Шанс».

Гончарук Тетяна – методист Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва.

Дякуємо членам журі за плідну й ефективну роботу, професіоналізм, забезпечення об’єктивної та якісної оцінки робіт конкурсантів.

Роботи Босенко Вікторії, учениці Крюківщинського ліцею «Лідер» (керівник – Староста Л.);

Данілова Владислав, учня Крюківщинського ліцею «Лідер», (керівник – Староста Л.); Козловської Вероніки, учениці Вишнівського академічного ліцею «Основа» (керівник – Божко А); Трофименко Віолетта, учениця Вишнівського академічного ліцею «Основа» (керівник – Божко А.) будуть надіслані до Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»  для участі в обласному етапі Всеукраїнського  конкурсу. Дякуємо учасникам за активну участь у заході. Бажаємо у подальшому всім  натхнення та творчих здобутків!