Skip to main content

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ ДО ДНЯ СЯТОГО МИКОЛАЯ «ПОДАРУЄМО ДОБРО ДІТЯМ!»

За ініціативи активу Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва була оголошена благодійна акція «Подаруй добро дітям». Щиро дякуємо  всім, хто долучився, а особливо батькам вихованців Центру, до збору коштів у справу на користь дітей. Готовність долучитися до акції свідчить  про вашу великодушність та громадянську позицію.

На зібрані кошти були закуплені та передані дитячі столові набори, чашки, шарфи, різноманітна канцелярія, пазли, ігри  для вихованців  Центру соціальної підтримки дітей у місті Ворзель та КЗ КОР “Спеціалізований обласний  будинок дитини  м. Біла Церква”. У Білоцерківському закладі знаходяться двоє дітей, які залишені без батьківського піклування, з нашої громади:  Вікторія та Анастасія.

Нашу ініціативу підтримала Служба у справах дітей та сім’ї Вишневої міської ради, яку очолює Костина Віктор Анатолійович. Для дітей нашої громади,  Богдана та  Кирила, які залишились без батьківського піклування та перебувають за межами наших населених пунктів теж були вручені подарунки. Богданчику – в лікувальному закладі міста Боярка, а Кирилу – в дитячому будинку «Затишок» на Закарпатті.

Таким чином, вихованці Вишнівського центру творчості та їх батьки стали справжніми Миколайчиками для дітей, які на цей час не можуть відчути тепло родинного свята.